Om Fobier.net

Velkommen til Norges første og største nettsted om fobier!

Hele tanken med Fobier.net er at mennesker med fobier deler sine erfaringer og tips, samt å stille spørsmål om det man lurer på. Har du tidligere hatt en fobi, men blitt kurert? Fortell hvordan du ble kurert! Har du en fobi nå, fortell om fobien din - du er høyst sannsynlig ikke alene om din fobi - Forhåpentlig får du noen støttende ord eller tips fra noen som har funnet sin måte å kurere fobien på.

Visjon

Vi laget dette nettstedet først og fremst fordi det ikke eksisterte noen annen god norsk referanse til fobier på nett. Vi ser nå også at nettstedet brukes aktivt som diskusjonsforum. Vårt håp er at dette nettstedet vil hjelpe mennesker med fobier.

Takk

Takk til alle som bidrar med å dele sine erfaringer om fobier, og en spesiell takk til alle dere som har opplevd å bli kurert, og som kommer tilbake hit for å fortelle om det!

Kontaktinformasjon

Du finner kontaktskjema her.

Link til denne siden:
http://www.fobier.net/fobierdotnet.php
Del på Facebook   Del på Twitter

panikk
Panikk og fobi kur:
-Jeg har lidd av tilbakevendende angst/panikk i over 7 år. Etter 3 dager med Panic Away trodde jeg det nesten ikke - jeg begynte å føle meg bedre og bedre. De daglige anfallene er borte!
Finn ut hvordan Panic Away hjelper mennesker å kurere alle typer panikk og fobier.